Llegim Joan Amades


Benvolguts,

Estem a les acaballes de la celebració dels 125 anys del naixement de Joan Amades i Gelats (Barcelona 1890-1959) i per aquest motiu l’Associació Cultural Joan Amades vol proposar-vos una activitat simultània per aquest Sant Jordi.

Aquesta acció pretén agermanar entitats, municipis, etc. i que alhora sigui un homenatge a aquest folklorista. Us proposem que sota el nom genèric de LLEGIM JOAN AMADES, Lectura en obert de tradicions populars catalanes es realitzi una lectura oberta i participativa de textos de Joan Amades durant la diada de Sant Jordi, on els lectors es vagin succeint un darrere l’altre, llegint textos curts de diverses obres del folklorista (rondalles, costums, apunts biogràfics etc).

Com es fa:

L’Associació Cultural Joan Amades facilitarà, a qui ho demani, una selecció de textos curts per ser llegits en públic, per això caldrà omplir aquest formulari:

                          http://goo.gl/forms/FhuUSK9cr0

L’Associació Cultural Joan Amades enviarà un correu electrònic als inscrits amb tot el material necessari, lectura, cartell personalitzable, logotips, enllaç al vídeo promocional etc.

On es fa:

Podeu fer-ho on cregueu convenient, a la biblioteca, a la plaça, a una llibreria, a la parada…

Durada:

Hi ha qui planteja fer una lectura dins un acte ja programat de 60 minuts i d’altres una marató de 12 hores seguides. Ja ho veieu, tothom pot fer-ho com vulgui.

Qui ho fa:

Es tracta de convidar gent a llegir o que s’hi apuntin voluntàriament.

Només cal algú que condueixi i coordini l’acte.

“LLEGIM JOAN AMADES” és una proposta de

LOGO petit

Amb el suport de:

Llimes_reduides    image005     image007

image009image011 image013