Ruta del Corpus Virtual 2020

Ruta del Corpus Virtual 2020

L’objectiu d’aquesta ruta és donar a conèixer el Corpus Christi, no tant des del vessant religiós sinó des del punt de vista cívic, històric, lúdic, gastronòmic i de la cultura popular amb tot el que implica (els anomenats entremesos, rodolins, llegendes, etc.).

Per tal de salvar els inconvenients que suposa el confinament decretat enguany pel govern, amb motiu de la pandèmia de la COVID-19, i seguir acostant la celebració del corpus a la ciutadania, l’associació presenta un recorregut virtual d’una hora aproximada, durant el qual es visitaran virtualment edificis patrimonials de la Barcelona Vella on s’acostuma a instal·lar l’ou com balla.

La ruta es farà a través de l’aplicació Zoom i es recomana assistir-hi preferentment des d’un ordinador i no mòbil, ja que mostrarem imatges que complementaran les explicacions.

Per participar caldrà triar una sessió i emplenar el formulari corresponent a aquesta.

Cada inscripció en aquest formulari donarà dret a una connexió a la sessió, això no vol dir que no pugui haver-hi més d’una persona present des d’una sola connexió des d’un dispositiu.

Aquest formulari es considera com una preinscripció que es formalitzarà amb la confirmació per correu electrònic amb l’enllaç de la sessió.

Associació Cultural Joan Amades

acjajoanamades@gmail.com                      TVCorpusButxaca

Inscripcions: